The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kadar değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Esas özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok mualla sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanların emin bir şekilde birçokmalarını sağlar ve herhangi bir yangın anında binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son paye kritik bir öneme sahiptir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili derunin tütün sızdırmazlık şenseı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri yüz kapılar ziyan görmez.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Kanatlar içinde normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin bindi plakaları mevcuttur.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik dal şeklindedir. Korkulu durumlarda Yangın Merdiveni Kapısı kullanılacağı karınin olabildiğince konulevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangın bapları; son kadar kredili ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına konum bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa bakılarak testi yapan kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page